Kako deluje?

eMikro posojila so mikro kratkoročna posojila za študente, mladino, itd…, ki želijo e-posojilo nakazano na svoj mBills račun. Tako lahko postane plačevanje, nakup hrane v restavraciji pozno zvečer, ko vam ni potrebno iskati bankomata, nakup v trgovini zelo enostavno in hitro. Posojilni zneski so prilagojeni populaciji in so izključno namenjeni zabavi ter premostiti večerov in olajšati plačevanje uporabniku. Zneski eMikro posojil se gibljejo do 50,00 €.

Oseba, ki izpolnjuje pogoje mora pravilno izpolniti obrazec. Prosilec mora imeti mobilni telefon pri (a1, mobitelu …), veljavni mBills račun (če ga nima, si ga lahko naloži na svoj mobilni telefon v par minutah) in ne sme biti mlajša od 18 let.

Vsa nakazila oziroma najem posojila se izvršijo na uporabnikov veljaven mBills račun in to TAKOJ ter kadarkoli, saj deluje 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Vsa posojila so po veljavnem EOM-u in so namenska za polnjenje mBills računov. Vračila so na voljo za dobo 2 mesecev.

Z eMikro posojili na spletu imate možnost, da pridobite vse zelo hitro, zahvaljujoč preprosti spletni strani, ki ima avtomatizirani postopek vračila. Potencialni posojilojemalec izpolni vlogo-obrazec in ga potrdi oziroma se strinja z navedenimi pogoji. Ko posojilojemalec potrdi pravilno izpolnjen obrazec, zahteva spletna stran plačilo preko valu. Posojilojemalec tako naredi plačilo obroka preko valu tako, da dobi sms kodo na mobilni telefon in jo vpiše v spletno stran in posojilo je odobreno. Ko je posojilo odobreno (takoj), se avtomatsko nakaže višina posojila na vaš mBills račun. Iz vašega mBills računa pa lahko plačujete z vašo mBills kartico povsod, dvignete denar na bankomatu, nakažete denar prijatelju ali plačujete preko telefona. Če nimate trenutno odprtega mBills računa si ga lahko naložite tukaj.

Vračilo posojila

Za vračilo naj vas ne skrbi, kajti ob odobritvi posojila bo narejeno vračilo preko Valú (vse polno avtomatizirano) in to tako, da boste naslednji mesec na položnici za vaš mobilni telefon prejeli znesek posojila, ki ste si ga najeli. Tako ste naredili odlog plačila za najmanj 1 mesec.

Spletna stran in vaši podatki so popolnoma zaščiteni tehnično, so v skladu z zakonom ter so transakcije popolnoma varne.

Imate vprašanje?

Niste prepričani, kaj točno pomenijo pogoji poslovanja ali želite samo pojasnilo? Z veseljem vam bomo odgovorili na vaš e-mail.

Elektronska pošta

info@emikro.si